Hamšíkov Neapol blízko k priamemu postupu do Ligy majstrov

NETKY.SK • 29 Apríl 2013, 13:20 • 2 min
Hamšíkov Neapol blízko k priamemu postupu do Ligy majstrov

PESCARA - Futbalisti SSC Neapol s Marekom Hamšíkom v základnej zostave urobili v sobotňajšom 34. kole ďalší krok k priamemu postupu do budúcosezónnej edície Ligy majstrov.

slovakia

left justify in out

Zverenci Waltera Mazzarriho zvíťazili na ihrisku posledného tímu talianskej Serie A hladko 3:0 a upevnili si druhú priečku v tabuľke so ziskom 69 bodov (prvý Juventus 80, tretí AC Miláno 62, pozn.). Slovenský reprezentant odohral celý zápas, v ktorom všetky tri góly padli po zmene strán.

"Dominovali sme počas celého duelu. Od úvodných minút sa hralo v našej réžií. Bolo len otázkou času, kedy skórujeme,“ uviedol Hamšík na svojom webe. "Hrali sme trpezlivo a dočkali sa úvodného gólu hneď po zmene strán. Onedlho pridal Goran Pandev druhú 'trefu' a o troch bodoch bolo rozhodnuté. Do konca súťaže zostávajú štyri kolá. Sme opäť bližšie k postupu do skupinovej fázy Ligy majstrov. Všetko máme vo vlastných rukách,“ doplnil 25-ročný ofenzívny stredopoliar, ktorý v sobotu rozdal spoluhráčom 87 prihrávok, z nich 89,7 % našlo svojho adresáta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies