Hamšík pred odvetou SSC v Bilbau: Máme ešte minimálne 90 minút

NETKY.SK • 25 August 2014, 11:13 • 2 min
Hamšík pred odvetou SSC v Bilbau: Máme ešte minimálne 90 minút

BRATISLAVA - Dokopy desať utorňajších a stredajších odvetných duelov play off futbalovej Ligy majstrov 2014/2015 rozhodne o zostávajúcich účastníkoch skupinovej fázy prestížnej súťaže.

slovakia

left justify in out

Blízko k nej má aj slovenský šampión ŠK Slovan Bratislava, ktorého čaká po remíze 1:1 náročná bitka o postup na pôde bieloruského BATE Borisov. Účasť v skupine si môžu zabezpečiť aj SSC Neapol s Marekom Hamšíkom či Zenit Petrohrad, ktorého dres oblieka Tomáš Hubočan.
      

Ruský majster si vypracoval sľubnú východiskovú pozíciu už minulý týždeň, keď triumfoval na ihrisku Standard Liége 1:0. Náročnejšia úloha však čaká futbalistov SSC Neapol. Zverenci Rafaela Beniteza remizovali v úvodnom domácom stretnutí s Athleticom Bilbao 1:1 a vedia, že na horúcej španielskej pôde to nebudú mať ľahké. "Bilbao je doma veľmi silné, veď v minulej sezóne na štadióne Athletica nevyhrala ani Barcelona a ani Real Madrid. My však chceme na stánku San Mames uspieť a postúpiť do skupinovej fázy Ligy majstrov," povedal pre svoj oficiálny web Marek Hamšík.
      

Slovenský reprezentant strávil minulý týždeň na trávniku 78 minút a vie, že po remíze 1:1 si jeho tím skomplikoval situáciu v otázke ďalšieho zotrvania v LM. "Hralo sa nám ťažko proti dobre brániacemu súperovi. Výsledok 1:1 nie je najlepší, ale pred sebou máme ešte minimálne 90 minút," dodal 27-ročný stredopoliar.
      

Lepšie vyhliadky na postup má po prvých dueloch aj FC Porto, ktoré zdolalo Lille 1:0, či Bayer Leverkusen po triumfe nad FC Kodaň v pomere 3:2. Tímy, ktoré sa po utorňajších, respektíve stredajších odvetách neprebojujú do hlavnej fázy Ligy majstrov, majú istú účasť v skupinovej fáze Európskej ligy UEFA 2014/2015.

Program odvetných duelov play off LM:
utorok 26. augusta
APOEL Nikózia - Aalborg BK /prvý zápas 1:1/
BATE Borisov - SLOVAN BRATISLAVA       /1:1/
Celtic Glasgow - NK Maribor           /1:1/
Zenit Petrohrad - Standard Liege      /1:0/
FC Porto - OSC Lille                  /1:0/

 

streda 27. augusta
Ludogorec Razgrad - Steaua Bukurešť /prvý zápas 0:1/
Malmö FF - Red Bull Salzburg                   /1:2/
Bayer Leverkusen - FC Kodaň                    /3:2/
Arsenal Londýn - Besiktas Istanbul            /0:0/

Athletic Bilbao - SSC Neapol                  /1:1/



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies