Hamšík pred duelom s Trabzonsporom: Turecké tímy sú nevyspytateľné

NETKY.SK • 18 Február 2015, 10:43 • 2 min
Hamšík pred duelom s Trabzonsporom: Turecké tímy sú nevyspytateľné

BRATISLAVA - Futbalisti SSC Neapol odcestovali na úvodný duel šestnásťfinále Európskej ligy do Trabzonu aj so slovenským reprezentantom Marekom Hamšíkom. Kapitán tímu dostal v sobotňajšom dueli talianskej Serie A proti Palermu "koňara" a nad jeho štartom v Turecku visí otáznik.

slovakia

left justify in out

V posledných dňoch mal Hamšík na programe terapiu a trénoval individuálne. "O tom, či budem môcť nastúpiť, sa definitívne rozhodne pred zápasom. Musíme byť na pozore, turecké tímy sú nevyspytateľné. Musíme sa pripraviť aj na búrlivé prostredie v Trabzone. Myslím si, že máme kvalitu na to, aby sme postúpili do osemfinále," povedal slovenský stredopoliar pre svoju oficiálnu webovú stránku.

 

FC Liverpool vo svojom strede so slovenským stopérom Martinom Škrtelom privíta ďalšieho tureckého zástupcu Besiktas Istanbul. V klube zavládlo po jesennom vypadnutí v základnej skupine Ligy majstrov veľké sklamanie, v EL sa chcú zverenci trénera Brendana Rodgersa popasovať o zisk cennej trofeje. Besiktas má na Anfield Road trpké spomienky, v LM tam totiž v roku 2007 utŕžil rekordný debakel 0:8. Z terajšieho mužstva bol pri tom iba Steven Gerrard, ktorý vo štvrtok nenastúpi pre zranenie zadného stehenného svalu.

 

Legia Varšava so slovenským stredopoliarom Ondrejom Dudom a brankárom Dušanom Kuciakom sa predstaví na pôde Ajaxu Amsterdam. Anderlecht Brusel hostí Dinamo Moskva, v ktorého kádri figuruje aj slovenský obranca Tomáš Hubočan. K šlágrom patrí konfrontácia medzi dvoma bývalými víťazmi európskych pohárových súťaží Celticom Glasgow a Interom Miláno.

 

Program úvodných zápasov šestnásťfinále EL:

19.00 Aalborg BK - FC Bruggy

19.00 AS Rím - Feyenoord Rotterdam

19.00 Dnepr Dnepropetrovsk - Olympiakos Pireus

19.00 PSV Eindhoven - Zenit Petrohrad

19.00 FC Trabzonspor - SSC Neapol

19.00 FC Turín - Athletic Bilbao

19.00 VfL Wolfsburg - Sporting Lisabon

19.00 Young Boys Bern - FC Everton

21.05 Ajax Amsterdam - Legia Varšava

21.05 RSC Anderlecht - Dinamo Moskva

21.05 Celtic Glasgow - Inter Miláno

21.05 EA Guingamp - Dynamo Kyjev

21.05 FC Liverpool - Besiktas Istanbul

21.05 FC Sevilla - Borussia Mönchengladbach

21.05 Tottenham Hotspur - AC Fiorentina

21.05 FC Villarreal - Red Bull Salzburg

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies