Hamšík podľa Daily Expressu vylúčil letný prestup do Anglicka

NETKY.SK • 7 Február 2015, 13:10 • 2 min
Hamšík podľa Daily Expressu vylúčil letný prestup do Anglicka

NEAPOL - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík neprestúpi v letnom prestupovom období do najvyššej anglickej súťaže Premier League.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom britský denník Daily Express. Portál známeho denníka ďalej píše o tom, že v súvislosti s 27-ročným hráčom talianskeho SSC Neapol sa špekulovalo o transfere v hodnote 20 miliónov libier, cieľovou stanicou rodáka z Banskej Bystrice mohol byť údajne niektorý z veľkoklubov Manchester City, FC Chelsea alebo Arsenal Londýn.

 

Napriek údajnému odporúčaniu hráčovho agenta Mina Raiolu, aby Hamšík odišiel z Talianska, ikona klubu z mesta pod Vezuvom sa nikam nechystá. "Som hrdý na svoje rozhodnutie zostať. Už som tu niekoľko rokov a som šťastný, že môžem v Neapole pokračovať," cituje Daily Express slová slovenského stredopoliara. 

 

Marek Hamšík odohral v tejto sezóne najvyššej talianskej súťaže Serie A dosiaľ osemnásť zápasov a strelil päť gólov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies