Hamšík oficiálne predĺžil zmluvu s Neapolom až do roku 2020

NETKY.SK • 2 August 2016, 12:40 • 2 min
Hamšík oficiálne predĺžil zmluvu s Neapolom až do roku 2020

NEAPOL - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík oficiálne spečatil predĺženie zmluvy s jeho doterajším zamestnávateľom SSC Neapol do roku 2020 s opciou na ďalšiu sezónu. Informáciu priniesol web csm-agency.sk.

slovakia

left justify in out

"Som veľmi rád, že sme sa dohodli na predĺžení zmluvy. S Marekom sme boli dohodnutí, že keď mu Neapol predostrie novú zmluvu, ktorá mu bude vyhovovať, tak nebude rozmýšľať o prípadnom odchode. Stalo sa, Marek zostáva na San Paolo. Pri rokovaniach Neapol bral ohľad na doterajšiu športovú výkonnosť Mareka a na jeho lojalitu ku klubu. Tieto atribúty sa premietli do novej zmluvy. Tá platí do 30. júna 2020 plus rok opcia. Neboli to jednoduché rokovania. Sme radi, že nakoniec to celé dopadlo podpisom nového kontraktu," uviedol hráčsky agent a riaditeľ CSM-Agency Juraj Vengloš.

 

"Milujem Neapol, mám rád miestnych ľudí, cítim sa tu výborne. A to je veľmi dôležité," povedal Hamšík k novej zmluve s Neapolom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies