Hamšík o Benítezovi: Stále hrá rovnakým systémom

NETKY.SK • 22 Júl 2015, 15:30 • 2 min
Hamšík o Benítezovi: Stále hrá rovnakým systémom

NEAPOL - Slovenský futbalový reprezentant v službách talianskeho klubu SSC Neapol Marek Hamšík o svojom niekdajšom trénerovi Rafaelovi Benítezovi vyhlásil, že počas dvoch rokov v meste pod Vezovom neustále používal rovnaký systém hry.

slovakia

left justify in out

Benítez sa pred aktuálnou sezónou 2015/2016 stal novým koučom Realu Madrid, na lavičku "Partenopei" zasadol Maurizio Sarri. "Páči sa mi štýl 4-3-1-2, ktorý vyznáva. Niekoľkokrát som sa s ním rozprával a rozhodli sme sa, že ma vyskúša v pozícii pred trojčlenným stredom poľa. Je to môj starý post, akurát s menšími odlišnosťami ako pred pár rokmi," vyhlásil Hamšík v rozhovore pre Mediaset Premium. 

 

Dvadsaťsedemročnému bývalému hráčovi Brescie a Slovana Bratislava príliš nesedelo, aký spôsob hry presadzoval predchádzajúci tréner Neapola Benítez. "Dva roky sme hrali to isté, stále tým istým systémom. Benítez ho po celý čas ani raz nezmenil. Naše mužstvo má pritom dosť kvality," doplnil Hamšík, ktorý v Neapole hráva od roku 2007 a doteraz zažil piatich hlavných trénerov (Edoardo Reja, Roberto Donadoni, Walter Mazzarri, Rafael Benítez a Maurizio Sarri, pozn.). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies