Hamšík je veľký patriot a každému musí byť jasné komu fandil vo finálovej sérii Tipsport ligy

NETKY.SK • 25 Apríl 2018, 11:06 • 2 min
Hamšík je veľký patriot a každému musí byť jasné komu fandil vo finálovej sérii Tipsport ligy

BANSKÁ BYSTRICA - Finálová séria play-off hokejovej Tipsport ligy neunikla pozornosti slovenského futbalového reprezentanta Mareka Hamšíka. Banská Bystrica sa síce potrápila, prišla o vedenie 3:0 na zápasy, ale napokon v utorňajšom rozhodujúcom siedmom stretnutí zdolala domáci Trenčín 5:1 a oslávila obhajobu titulu.

slovakia

left justify in out

Nezlomnú vôľu a historicky druhý titul v najvyššej súťaži ocenil aj rodák z mesta spod Urpína a kapitán SSC Neapol Hamšík. "Barani, veľká gratulácia! Dokázali ste to! Vo finále ste začali excelentne, potom sa vám prestalo dariť. Ale vy ste sa nevzdali, zabojovali a dokázali ste to. Paráda! Forza Barani," odkázal 30-ročný stredopoliar prostredníctvom svojho oficiálneho webu.

K radosti Bystričanov môže prispieť aj Marek Hamšík ziskom majstrovského scudetta v talianskej lige Seria A. Jeho Neapol je štyri kolá pred koncom súťaže na druhom mieste za Juventusom Turín s mankom jediného bodu. "Partenopei" pritom pred dvoma týždňami zaostávali o šesť bodov

HC '05 iClinic Banská Bystrica zo svojho štvrtého finále v neprerušenej sérii vydoloval druhý titul. Pred tromi rokmi Bystričania vo finále nestačili na Košičanov (2:4 na zápasy), pred dvoma rokmi na Nitranov (2:4), vlani už zdolali hráčov Nitry (4:1) a teraz si v nevídanej dráme poradili s Trenčanmi (4:3).
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies