Hamšík o Oranjes: "Hrajú krásne ofenzívne akcie"

NETKY.SK • 28 Jún 2010, 10:36 • 2 min
Hamšík o Oranjes: "Hrajú krásne ofenzívne akcie"

Hamšík o Oranjes: "Hrajú krásne ofenzívne akcie"

slovakia

left justify in out

Kapitána slovenskej futbalovej reprezentácie Mareka Hamšíka teší, že Slovensko zachvátil po postupe do osemfinále MS fanúšikovský ošiaľ. On si na podobný spomínal z časov, keď hokejisti spod Tatier priniesli zo Švédska titul majstrov sveta.
"Škoda, že tam nie som. Niečo také som zažil, keď som bol menší, keď hokejisti vyhrali MS. Viem si to predstaviť a dúfam, že je to niečo také, ako vtedy," povedal 22-ročný stredopoliar, pre ktorého mal súboj s už len niekoľko dní úradujúcimi svetovými šampiónmi špecifickú príchuť. Na chleba si totiž zarába ako legionár SSC Neapol a na Apeninskom polostrove je rešpektovaná futbalová persóna. "Taliani sú smutní, že sme ich vyradili. Teraz budú držať palce Slovensku," uviedol bývalý hráč Brescie na otázku TASR o spätnej väzbe, ktorú dostal z krajiny, ktorá sa musela skloniť pred Slovenskom. "Málo ľudí čakalo, že zdoláme Talianov a postúpime do osemfinále. Je to futbal, jeden vyhrá, jeden prehrá. ale ľudia v Taliansku to berú tak, že to určite nie je úspech, vypadnúť v skupine. Za tvrdú robotu sme si však postup zaslúžili,"
Na margo najbližšieho súpera SR, ktorým bude favorizované Holandsko, rodák z Banskej Bystrice poznamenal: "Holanďania potvrdzujú, že sú naozaj kvalitné mužstvo. Vyhrali skupinu bez straty bodov, suverénne. Majú obrovskú silu v útoku. Je to veľmi silné a kvalitné mužstvo, držia loptu a dokážu využiť zaváhania súpera. Majú krásne ofenzívne akcie a smerom od zálohy hore sú obrovsky silní."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies