Halák predstavil novú masku s orlami

NETKY.SK • 21 Marec 2014, 11:57 • 2 min
Halák predstavil novú masku s orlami

LOS ANGELES - Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák má novú masku. Gólman Washingtonu Capitals po výmene z Buffala, kam sa dostal zo St. Louis, chytal za svojho nového zamestnávateľa s bielou ochranou tváre. Vo štvrtok predstavil novú masku, ktorú si nasadil v štvrtkovom zápase proti Los Angeles Kings.

slovakia

left justify in out

Halák zastavil na jednoduchosť, elegancia Najma Vlastenecké črty, Ktory sa OD hráčovu Capitals očakávajú. Na stranách JE hlava orla bielohlavého tri hviezdy, nad Očný priezorom alternatívne logo Capitals pod nim siluetu celkom Total washingtonského Kapitolu. Zadnej stráne dominuje slovenská znak, farby trikolóry iniciály manželky na potomka. Celkovo JE maska ​​ladený to červená. 

 

Masku Rovňák Ako predchádzajúce vytvoril David Leroux z montrealskej dielne Diel Airbrush. Pred Haláka Už pripravoval ZA posledny rok hľa masky pre pôsobenie v St Louis Slovenskej olympijskej reprezentácia. "Jedinou vecou, ​​Ktory Jar požadoval, bolí Dva orly osobné záležitosti na zadnej Stráne," uviedol v sprave pre špecializovaný web v bránke Magazine Leroux. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies