Haaseho kouč mal u zavraždeného Everinka údajne dlh 80 000 eur

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 13:06 • 2 min
Haaseho kouč mal u zavraždeného Everinka údajne dlh 80 000 eur

AMSTERDAM - Mark de Jong, ktorý je koučom holandského tenistu Robina Haaseho, mal u zavraždeného bankára Koena Everinka dlh vo výške 80 000 eur pre nezvládnutie hráčskej vášne.

slovakia

left justify in out

S takýmto tvrdením vyrukoval portál AD. De Jong údajne len na webe PokerStars prehral v ostatných rokoch približne 63 000 USD.

 

Trénera zadržali minulý štvrtok na amsterdamskom letisku Schiphol po prílete z USA. Štyridsaťdvaročného Everinka ubodali v jeho vile v Bilthovene, ráno 4. marca ho objavila 6-ročná dcéra, krikom privolala susedov. Podľa polície nezmizli z domu cennosti.

De Jong večer pred nálezom mŕtveho tela sledoval u Everinka prenos futbalového zápasu. Možným motívom je ambícia obete dostať financie nazad.

Dvadsaťosemročný 59. hráč renking ATP Haase začal s 29-ročným De Jongom spolupracovať v decembri 2014. V mladosti sa často stretávali na turnajoch. Haase sa odhlásil z aktuálneho podujatia ATP World Tour Masters 1000 v americkom Miami na Floride pre problémy s kolenom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies