Gyömbér sa podrobil operácii zlomeného palca na ruke

NETKY.SK • 30 December 2015, 18:39 • 2 min
Gyömbér sa podrobil operácii zlomeného palca na ruke

RÍM - Slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér utrpel v utorok na prvom povianočnom tréningu AS Rím zlomeninu palca na pravej ruke. Stredný obranca odletel do Nemecka, kde sa ešte v stredu večer podrobil operácii.

slovakia

left justify in out

Ako uviedol v rozhovore pre svoju zastupiteľskú agentúru Central Sport Management, od nového roku by sa mal zapojiť späť do tréningového procesu. "Vo štvrtok by som mal byť už späť v Ríme. Palec budem mať asi v dlahe, prvého januára by som mal opäť trénovať," uviedol reprezentačný stopér. Gyömbér verí, že v roku 2016 ho zranenia budú obchádzať. "Mal som problémy s členkom a teraz palec. Ešte dobre, že sa to stalo v tomto roku. Verím, že som si vyčerpal celú smolu a v roku 2016 budem zdravotne v poriadku," dodal.

 

 

Rok 2015 bol zaujímavý :) 󾮟✌☺⚽

Posted by Norbert Gyömbér on 28. december 2015

 

Po letnom prestupe z Catanie odohral Gyömbér za Rimanov v štyroch dueloch ako striedajúci hráč dokopy 36 minút. Talianska Serie A pokračuje po vianočnej pauze zápasmi 18. kola, AS sa v stredu 6. januára predstaví na ihrisku Chieva Verona. V tabuľke sú Rimania aktuálne na piatom mieste, na vedúci Inter Miláno strácajú štyri body.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies