Gündoganova budúcnosť v Dortmunde zostáva otvorená

NETKY.SK • 18 Jún 2013, 08:41 • 2 min
Gündoganova budúcnosť v Dortmunde zostáva otvorená

DORTMUND - Stredopoliar futbalovej Borussie Dortmund Ilkay Gündogan zostáva v kádri finalistu Ligy majstrov 2012/2013, jeho pokračovanie v tíme nemeckého vicemajstra je však do budúcna otvorené. Vedenie Borussie chce s 22-ročným hráčom rokovať o novom kontrakte.

slovakia

left justify in out

Terajší mu vyprší po skončení sezóny 2014/2015. "V ročníku 2013/2014 budem definitívne hrať za Borussiu. Nechávam však otvorené, čo bude potom - uvidíme," povedal Gündogan pre magazín Kicker.

Rodák z Gelsenkirchenu prišiel do Dortmundu v roku 2011 ako náhrada za Nuriho Sahina. Futbalista s tureckými koreňmi si vybojoval aj miesto v nemeckej reprezentácii. S Borussiou má najvyššie ambície, pred rokom oslavoval so spoluhráčmi nemecké double. V ostatnej sezóne sa mu nesplnil sen o triumfe v Lige majstrov, zverenci Jürgena Kloppa prehrali v májovom londýnskom finále s Bayernom Mníchov 1:2.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies