Grumpy Cat bude mať vlastný vianočný film

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 16:18 • 2 min
Grumpy Cat bude mať vlastný vianočný film

LOS ANGELES - Americká televízia Lifetime nakrúti film o mačke Tardar Sauce, známej na internete ako Grumpy Cat (v preklade Nevrlá mačka, pozn. SITA).

slovakia

left justify in out

Vianočnú snímku s názvom Grumpy Cat's Worst Christmas Ever začnú nakrúcať v lete podľa scenára Tima Hilla a Jeffa Morrisa. "Film prinesie zábavu a provokáciu, ktoré sme v našej televízii nemali," uviedol viceprezident televízie Lifetime Arturo Interian. Ako prezradil, pripravovaná snímka bude pripomínať komédiu Sám doma (1990) aj akčný film Smrtonosná pasca (1988). Vo filme sa majú objaviť aj ďalšie známe postavičky z internetových mémov.

 

img

 

Mačka Grumpy Cat sa stala známou v roku 2012, keď jej fotografiu zverejnil na internetovom portáli Reddit brat jej majiteľky. Štvornohý domáci miláčik trpí genetickou poruchou rastu, čo má za následok permanentne nahnevaný výraz tváre. Od zaujatia na internete vzniklo s Grumpy Cat množstvo vtipov, väčšinou s ironickým podtónom. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies