Green zvládol Bolontiho, zranený Kovács by chcel náhradný termín

NETKY.SK • 20 August 2015, 13:50 • 2 min
Green zvládol Bolontiho, zranený Kovács by chcel náhradný termín

MELBOURNE - Austrálsky profiboxer Danny Green zdolal v noci na štvrtok v zápase ťažkej hmotnostnej kategórie Argentínčana Roberta Feliciana Bolontiho po desiatich kolách jednomyseľným verdiktom rozhodcov.

slovakia

left justify in out

Súperom legendy austrálskeho boxu mal byť pôvodne slovenský pästiar Tomáš Kovács, ktorého však zastavilo zranenie chrbta. Štyridsaťdvaročný Green sa vrátil do ringu po takmer troch rokoch. Napriek dlhej pauze nemal so svojím o osem rokov mladším súperom väčšie problémy, keď všetkých desať kôl vyhral u každého z troch arbitrov.

 

Zaplnená hala v Melbourne ho výdatne povzbudzovala predovšetkým v záverečnej trojminútovke, Bolontiho však nedokázal knokautovať. "Bolo to z mojej strany ešte trochu neohrabané. Súper sa ukázal ako silný a nezlomný bojovník," citovali austrálske médiá Greena, ktorý si vylepšil štatistiku na 34 víťazstiev (z toho 28 KO) a päť prehier.

 

Kovács sa v súčasnosti podrobuje nevyhnutnej rehabilitácii, pričom nevylúčil duel s Greenom v náhradnom termíne. "S jeho manažmentom sme v kontakte, dáme si vedieť po mojom doliečení. Sú samozrejme aj ďalšie možnosti, nateraz to nechávam otvorené. Prioritou je úplne uzdravenie a potom sa uvidí," uviedol pre TASR populárny Tomi Kid.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies