Grécka futbalová liga začne už v sobotu 10. septembra

NETKY.SK • 6 September 2016, 17:56 • 2 min
Grécka futbalová liga začne už v sobotu 10. septembra

ATÉNY - Vedenie gréckej futbalovej ligy v utorok potvrdilo, že v sobotu 10. septembra začne tamojšia najvyššia súťaž s dvojtýždňovým oneskorením. Už v auguste grécky minister športu Stavros Kontonis pre obavy z násilností odložil štart Super League minimálne do 5. septembra. Informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Posunutie vtedy odporučila aj polícia, podľa ktorej vzhľadom na nezhody medzi Gréckou futbalovou federáciou (HFF), ligovými organizátormi a klubmi mohla už najmenšia zámienka vyvolať rozsiahle násilie. Viaceré kluby hrozili bojkotovaním stretnutí, nepáčil sa im ani systém prideľovania rozhodcov.

 

V utorok sa kluby 16-člennej najvyššej súťaže dohodli na jej rozpise aj ďalších náležitostiach. Dohoda prišla len deň potom, ako desiatky mladých výtržníkov napadli v Aténach míting druholigových klubov. Budovu, kde sa stretnutie konalo zahádzali kameňmi a fľašami, zranenie pri tom utrpel jeden fotograf, ktorého museli hospitalizovať.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies