Granero: Víťazstvo nad Barcelonou som sľúbil Arbelovi

NETKY.SK • 11 Apríl 2016, 09:20 • 2 min
Granero: Víťazstvo nad Barcelonou som sľúbil Arbelovi

SAN SEBASTIÁN - Stredopoliar španielskeho futbalového klubu Real Sociedad San Sebastián Esteban Granero prezradil, že ešte pred sobotňajším duelom proti FC Barcelona (1:0) v rámci 32. kola Primera División sľúbil svojmu niekdajšiemu spoluhráčovi Álvarovi Arbelovi víťazstvo nad katalánskym protivníkom.

slovakia

left justify in out

Arbeloa je pomerne frekventovane prostredníctvom sociálnych sietí terčom posmeškov zo strany stopéra Barcelony Gerarda Piquého. Tridsaťtriročný zadák Realu nezvykne reagovať, tentoraz sa však nezdržal komentára, keď na twitteri napísal: "Ako ťažko je zvíťaziť nad jedenástimi!" Arbeloa narážal na víťazstvo Barcelony v prvom zápase štvrťfinále Ligy majstrov nad Atléticom Madrid (2:1), v ktorom rozhodca vylúčil útočníka Fernanda Torresa.

 

"Álvaro je môj priateľ, ktorého veľmi obdivujem. Sľúbil som mu víťazstvo a vyhrali sme. Je to pre nás dôležitý triumf. Dáva nám obrovskú morálnu vzpruhu. Presvedčili sme sa, že dokážeme zdolať aj veľké tímy ako je Barcelona. Som rád, ak to pomôže nášmu mužstvu, a ešte viac, ak z toho bude profitovať Real Madrid. ´Barca´ je odmalička môj veľký protivník," cituje portál fourfourtwo.com slová 28-ročného Granera, v rokoch 2009-2012 hráča A-mužstva "Los Blancos".

 

Zároveň však varoval niekdajších spoluhráčov, že 30. apríla im na štadióne Anoeta v San Sebastiáne nič nedaruje. "Oni vedia, že to u nás budú mať náročné," doplnil Granero.

 

O sobotňajšom víťazstve Baskov nad Barcelončanmi rozhodol v 5. min len 18-ročný Mikel Oyarzabal, na ktorého hlavičku po centri Xabiho Prieta bol gólman Claudio Bravo prikrátky. Barcelone sa v baskickom San Sebastiáne v posledných rokoch nezvykne dariť, nezvíťazila tam od roku 2007. "Blaugranas" na Anoete v ostatných šiestich ligových vystúpeniach až päťkrát prehrali, bodovali len v septembri 2011 pri remíze 2:2.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies