Grabež v auguste na ďalšiu operáciu, v Trnave skončil

NETKY.SK • 14 August 2015, 11:43 • 2 min
Grabež v auguste na ďalšiu operáciu, v Trnave skončil

TRNAVA - Srbský legionár Srdjan Grabež chýba na trávnikoch najvyššej slovenskej futbalovej súťaže od 10. augusta 2014.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný teraz už bývalý obranca FC Spartak Trnava sa vtedy zranil v stretnutí s Podbrezovou, čím sa odštartovali jeho početné zdravotné komplikácie. Po niekoľkých mesiacoch musí podstúpiť druhú operáciu.


"Nerozumiem, prečo mi futbalový osud stavia takéto prekážky v kariére. Predpokladal som, že si na nejaký čas oddýchnem a potom sa vrátim do plnej záťaže. Mal som roztrhnuté väzy na pravej nohe a išiel som na chirurgický zákrok do Nového Sadu. Toto leto mi na sústredení v Rakúsku začalo opúchať operované koleno. Absolvoval som vyšetrenie v Novom Sade, po ktorom mi potvrdili, že mám poškodený meniskus a potrhané väzy. Termín operácie mi stanovili na 27. augusta 2015," povedal Grabež pre piatkové vydanie denníka Šport.


Aby toho nemal niekdajší ľavý bek Dubnice nad Váhom málo, Trnavčania s ním rozviazali kontrakt. Jeho návrat do "slovenského Ríma" začiatkom tohto týždňa bol zároveň rozlúčkou, Grabež už aj odovzdal kľúče od bytu. "Počas zranenia som mal základný plat znížený o polovicu. Moja situácia nebola pre klub dobrá, asi z tohto dôvodu došlo k ukončeniu spolupráce. Ak bude všetko bez komplikácií, v apríli 2016 by som mohol začať trénovať. Čaká na mňa náročných osem mesiacov, finančne i psychicky. Nového zamestnávateľa si nájdem najskôr na budúce leto, ale mám 24 rokov, takže do futbalovej budúcnosti sa pozerám optimisticky," uviedol v denníku Šport Srdjan Grabež.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies