Gombos prehral vo finále dvojhry na challengeri v Prostějove s Veselým

NETKY.SK • 7 Jún 2014, 14:39 • 2 min
Gombos prehral vo finále dvojhry na challengeri v Prostějove s Veselým

PROSTĚJOV - Slovenský tenista Norbert Gombos neuspel vo finále dvojhry na kvalitne obsadenom antukovom challengeri v českom Prostějove (dotácia 106.500 eur).

slovakia

left justify in out

S domácim držiteľom voľnej karty šiestym nasadeným Jiřím Veselým prehral za 75 minút hladko v dvoch setoch 2:6, 2:6. Na svoju prvú challengerovú trofej si tak musí ešte počkať.
      

Gombos hral o titul aj počas uplynulého víkendu v talianskej Vicenze, kde v rozhodujúcom súboji nestačil na Srba Filipa Krajinoviča. Začiatkom marca neuspel vo finále halového challengeru vo francúzskom Cherbourgu. Z Prostějova si odnáša prémiu 9000 eur a 75 bodov do svetového rebríčka ATP Entry. V jeho novom vydaní bude figurovať najvyššie v kariére.
     

Gombos priznal, že Veselý bol vo finále lepším hráčom. "Jirka bol proste lepší a zaslúžil si celkový triumf. Potvrdil, že patrí do svetovej stovky. Nemal som veľa šancí, utiekli mi začiatky setov. Nečakal som, že sa tu dostanem až do finále, Haaseho som už vlani raz zdolal, na Adama Pavláska som si celkom veril. Vlani som s ním dvakrát prehral, ale na antuke som nad ním zvíťazil," povedal Gombos pre oficiálnu stránku turnaja.

 

dvojhra - finále:

Jiří Veselý (6-ČR) - Norbert GOMBOS (SR) 6:2, 6:2
     



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies