Godál podpísal v Trnave kontrakt na 4 roky

NETKY.SK • 22 Jún 2016, 10:02 • 2 min
Godál podpísal v Trnave kontrakt na 4 roky

TRNAVA - Vedenie fortunaligového klubu FC Spartak Trnava sa dohodlo s Borisom Godálom na novom 4-ročnom kontrakte. Dvadsaťdeväťročný stopér má v červeno-čiernom drese za sebou ročné pôsobenie. V klube nastúpil do 25 zápasov, v ktorých sa tešil z dvoch gólov.

slovakia

left justify in out

"Napriek tomu, že to bola turbulentná sezóna, splnili sme predsezónny cieľ. Výkony boli ako na hojdačke. Sezónu sme ukončili s pozitívnou bilanciou a postupom do Európskej ligy. Verím, že nový súťažný ročník bude ešte úspešnejší ako ten uplynulý,“ povedal Godál na klubovom webe spartak.sk.

 

Rokovania o novej zmluve boli zdĺhavé. Po podpise si odfúkli obe strany. "Konečne to mám z krku. Vždy, keď hráčovi končí zmluva, každý sa ho pýta, čo s ním bude. Je to také hektické obdobie. Vedel som, že klub má o moje služby naďalej záujem. Teším sa, že som týmto podpisom zhodil ´balvan´ a môžem sa naplno sústrediť na futbal,“ neskrýval spokojnosť po podpise zmluvy bývalý hráč Trenčína a Zaglebie Lubin.

 

V Trnave končí Aldo Baéz. S vedením klubu sa nedohodol na predĺžení ďalšej spolupráce. Dvadsaťsedemročný defenzívne ladený stredopoliar sa vracia do pražskej Slavie, kde pred príchodom do Spartaka odohral 23 zápasov. V drese "andelov" ich má na konte o päť viac, s jedným streleným gólom. V malom Ríme končí po ročnom hosťovaní.

 

"V Trnave som zažil krásny rok. Spoznal som super kabínu, na ktorú nezabudnem. Teším sa, že som si mohol obliekať dres Spartaka. Každý vie, ako to vo futbale chodí. Nedohodli sme sa, chcel som zostať ďalší polrok, ale nemohol som ovplyvniť iné veci. Určite budem spomínať na skvelú partiu a ešte lepších fanúšikov," uviedol Baéz na klubovom webe Spartaka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies