GM reprezentácie Švehla navštívil dejisko MS 2017

NETKY.SK • 4 Október 2016, 13:32 • 2 min
GM reprezentácie Švehla navštívil dejisko MS 2017

KOLÍN - Generálny manažér slovenskej hokejovej reprezentácie Róbert Švehla v utorok absolvoval návštevu dejiska budúcoročných majstrovstiev sveta (5. - 21. mája 2017). V nemeckom Kolíne nad Rýnom absolvujú Slováci zápasy základnej A-skupiny aj prípadné vyraďovacie súboje, B-skupina sa hrá v Paríži.

slovakia

left justify in out

"Zázemie Lanxess arény je na svetovej úrovni. Ide o jednu z najväčších arén v Európe a do hľadiska sa zmestí 18 500 divákov, čo je veľké číslo. Vybavenie v hale je na výbornej úrovni a na nemeckých usporiadateľoch vidno, že s organizovaním veľkých podujatí majú bohaté skúsenosti. Keďže sme v renkingu tímov z kolínskej skupiny štvrtí, tomu bude zodpovedať aj výber kabíny. Domácich automaticky umiestnia do šatne miestneho tímu 'žralokov'. Kabíny sú priestranné a uvidíme, ktorú nám organizátori napokon pridelia. Máme niekoľko možností. Verím, že dostaneme nami vybranú kabínu,“ povedal Róbert Švehla.


Slovenský tím bude v Kolíne bývať v hoteli Maritim, ktorý sa nachádza na pravom brehu rieky Rýn. Okrem Rusov v ňom budú všetky ostatné tímy kolínskej skupiny. "Hotel je štandardne vybavený, jeho predstaviteľom sme predostreli naše požiadavky. Je výborné, že je vzdialený od arény necelých päť minút autobusom alebo približne dvadsať minút chôdzou,“ dodal. V základnej A-skupine budú súpermi Slovákov postupne Taliani, Lotyši, Dáni, Nemci, Rusi, Američania a Švédi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies