Gitarista kapely Queen Brian May a Kerry Ellis vystúpia 9. marca v Bratislave

NETKY.SK • 7 Október 2015, 13:05 • 2 min
Gitarista kapely Queen Brian May a Kerry Ellis vystúpia 9. marca v Bratislave

BRATISLAVA - Anglický hudobník Brian May, známy ako gitarista kapely Queen a jeho krajanka, speváčka Kerry Ellis vystúpia 9. marca v Bratislave.

slovakia

left justify in out

V Incheba Expo Aréne sa dvojica zastaví v rámci turné One Voice a predstaví aj hity The Beatles či spomínanej skupiny Queen. Vstupenky na podujatie budú v predaji od 8. októbra na webstránke www.xl.sk.


Okrem toho sa v marci predstavia aj v Krakove, Ostrave, Zlíne, Brne, Prahe a dva razy v Budapešti. Navštívia aj Bukurešť, Sofiu a Belehrad. May nedávno dokončil koncertnú šnúru po Južnej Amerike s kapelou Queen, v ktorej namiesto zosnulého Freddieho Mercuryho spieva Adam Lambert. "Som poctený, že sa opäť vraciam do strednej a východnej Európy a veľmi sa na to teším. Od roku 1986 som tu hral už mnohokrát. V podstate to pre mňa bude niečo ako 30. výročie," uviedol 68-ročný gitarista.


Brian May a 36-ročná Kerry Ellis, ktorá už účinkovala na Broadwayi či West Ende, sa stretli v roku 2002 počas kastingov do muzikálu We Will Rock You. Muzikant neskôr produkoval jej album Anthems (2010) a vyrazili na spoločné Anthems: The Tour. Dvojica vydala v roku 2013 nahrávku Acoustic by Candlelight: Live on The Born Free Tour, ktorá ponúka záznamy 15 skladieb z ich Born Free Tour.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies