Gitarista kapely Bad Religion požiadal o rozvod

NETKY.SK • 19 August 2013, 12:05 • 2 min
Gitarista kapely Bad Religion požiadal o rozvod

BRATISLAVA - Gitarista americkej punk-rockovej formácie Bad Religion Greg Hetson podal žiadosť o rozvod s manželkou Aliou. Päťdesiatdvaročný hudobník tak spravil po tom, čo jeho manželka minulý týždeň získala dočasný zákaz približovania sa.

slovakia

left justify in out

Následne o rovnaký zákaz požiadal aj Hetson, pričom dvojica sa navzájom obviňovala z domáceho násilia. Alia napríklad tvrdila, že ju Hetson počas hádky zhodil na zem. Gitarista zas tvrdí, že ho bila vešiakom a vrazila mu do úst ohryzok z jablka. Hetson v žiadosti o rozvod uviedol ako príčinu nezmieriteľné rozdiely, pričom žiada súd, aby jeho manželke nepriznal žiadne alimenty. Dvojica sa zosobášila pred dvoma rokmi a nemá spolu žiadne deti.

Skupina Bad Religion vznikla v roku 1979 a v súčasnosti je žijúcou legendou svetovej punk-rockovej scény. Charakteristické sú pre ňu krátke úderné skladby s textami, v ktorých hudobníci zaujímajú postoj k náboženstvám a politike. Postoj k náboženstvu je zrejmý už z ich názvu a loga kapely. Formácia združená okolo 48-ročného speváka Grega Graffina má na konte dovedna šestnásť štúdiových albumov, pričom ten zatiaľ posledný s názvom True North vyšiel tento rok v januári a Bad Religion s ním debutovali na 19. priečke rebríčka Billboard 200, čo je ich kariérne maximum. Medzi najväčšie hity skupiny z Los Angeles patria skladby ako Punk Rock Song, Los Angeles Is Burning, 21st Century Digital Boy alebo Sorrow. Kapela sa 13. augusta premiérovo predstavila v Bratislave, keď v rámci aktuálneho turné zahrala v Majestic Music Clube (MMC). 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies