Ginola nezískal podporu a z boja o post prezidenta FIFA vypadol

NETKY.SK • 30 Január 2015, 19:24 • 2 min
Ginola nezískal podporu a z boja o post prezidenta FIFA vypadol

LONDÝN - Bývalý francúzsky futbalový reprezentant David Ginola stiahol kandidatúru na post prezidenta Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA). Podľa informácií agentúry Reuters sa mu nepodarilo zohnať podporu najmenej piatich členských krajín.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťosemročný Francúz pred dvoma týždňami prekvapujúco naskočil do boja s doterajším prezidentom Seppom Blatterom zo Švajčiarska. Diskvalifikovala ho však už sponzorská finančná injekcia vo výške 250.000 libier od jednej zo stávkových spoločností.
     

"Do štvrtkovej uzávierky sa mi nepodarilo získať podporu piatich nominácií, takže, žiaľ, nebudem pokračovať v kandidatúre na post prezidenta FIFA. Ale nevzdal som sa, ako uviedli viaceré médiá. Bojoval som do konca, do konečného hvizdu, rovnako ako keď som bol hráč na ihrisku. Mám zmiešané pocity, som sklamaný aj nahnevaný. Ale som pyšný na moju kampaň. Tým, ktorí ma podporovali, ďakujem," citovala Ginolu agentúra Reuters.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies