Ghana rozdrvila v príprave Kórejskú republiku, hetrik J. Ayewa

NETKY.SK • 10 Jún 2014, 07:28 • 2 min
Ghana rozdrvila v príprave Kórejskú republiku, hetrik J. Ayewa

MIAMI - Futbalistom Ghany a Bosny a Hercegoviny vyšli pondelkové generálky na nadchádzajúce majstrovstvá sveta v Brazílii. Africký tím zvíťazil aj s prispením hetriku striedajúceho útočníka Jordana Ayewa nad Kórejskou republikou hladko 4:0, európsky si poradil s výberom brazílskeho Santosu do 21 rokov 5:1.

slovakia

left justify in out

Súboj dvoch účastníkov záverečného turnaja MS Ghany a Kórejskej republiky sa hral na štadióne tímu amerického futbalu Miami Dolphins pre 75-tisíc divákov. Hľadisko bolo prázdne, našlo si doň cestu len päťtisíc fanúšikov. Autor hetriku Ayew začal súboj na lavičke, ale na trávniku sa objavil už v 6. min a o päť minút neskôr strelil prvý zo svojich pondelkových gólov. Ghana sa dobre naladila pred záverečným turnajom, ktorý začne na budúci týždeň v pondelok proti USA. Kórejčanov čaká 17. júna zasa Rusko. 

 

Bosna a Hercegovina odohrala s juniorkou Santosu predovšetkým modelovaný zápas, v ktorom si skúšali jej hráči viaceré taktické prvky. Nováčik MS začne svoje účinkovanie na turnaji v nedeľu 15. júna proti Argentíne. 

Výsledky pondelkových prípravných stretnutí pred majstrovstvami sveta vo futbale: 
Santos "21" - Bosna a Hercegovina 1:5 (0:3) 
Góly: 41. a 45. Ibiševič, 34. Hajrovič, 62. Lulič, 78. Visča 

Ghana - Kórejská republika 4:0 (2:0) 
Góly: 11., 53. a 89. Ayew, 44. Gyan



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies