Gerrard chce byť po ukončení hráčskej kariéry trénerom

NETKY.SK • 5 September 2013, 18:49 • 2 min
Gerrard chce byť po ukončení hráčskej kariéry trénerom

LONDÝN - Spoluhráč kapitána slovenskej futbalovej reprezentácie Martina Škrtela z anglického FC Liverpool Stevan Gerrard by sa po ukončení aktívnej hráčskej kariéry rád stal trénerom.

slovakia

left justify in out

"Splnením sna by pre mňa bolo viesť práve Liverpool," povedal 33-ročný stredopoliar pre magazín TwentyFour 7 Football a dodal: "Už teraz sú tu koučovia svetovej triedy. Musíme však počkať a potom uvidíme. Bola by to čerešnička na torte."

Gerrard chce získať príslušnú trénerskú kvalifikáciu v najbližších dvanástich mesiacoch. "Keď sa dostanete do určitého veku, musíte začať seriózne rozmýšľať o živote po futbale. Vidím sa skôr v manažérskej ako trénerskej funkcii, to sa však môže zmeniť," vysvetlil kapitán "The Reds", ktorý má na svojom konte viac ako 600 štartov za klub, ktorý v roku 2005 priviedol k triumfu v Lige majstrov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies