Georges St. Pierr je späť! Fanúšikovia MMA sa tešia z jeho návratu do oktagonu

NETKY.SK • 26 Apríl 2017, 11:31 • 2 min
Georges St. Pierr je späť!  Fanúšikovia MMA sa tešia z jeho návratu do oktagonu

Montreal - Jednou z najočakávanejších udalostí tohto roka je pre fanúšikov MMA (Zmiešané bojové umenia) návrat Georgesa St. Pierra (GSP) do oktagonu. Bývalá superstar UFC sa vracia po takmer trojročnej pauze. Zaujímavosťou je, že sa predstaví vo vyššej váhovej kategórii.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Hneď po návrate dostane šancu bojovať o titul váhy proti Bispingovi. Bude to určite zaujímavý zápas, ale z druhej strany keď sa pozrieme na pohľad zápasníkov,  ktorí stoja v rade o možnosť bojovať o titul tak budú určite dosť nahnevaní, keďže ich GSP z ničoho nič preskočil.

 

Vo váhe do 185 libier sú na najlepších pozíciách za Bispingom títo zápasníci: Yoel Romero, Luke Rockhold, Gerard Mousasi alebo po poslednom zápase Robert Whittaker. Romero má za sebou šnúru 8 víťazných zápasov, Rockhold prehral svoj posledný zápas s Bispingom ale predtým ťahal šnúru 5 víťazných zápasov. Whittaker pred týždňom porazil favorizovaného Souzu, za sebou má 7 víťazných zápasov so skalpom Jacareho. Mousasi má za sebou 5 víťazných, takže konkurencia vo váhovke je naozaj silná. GSP to nebude mať určite jednoduché nakoľko je preňho táto váha v podstate neznáma.

 

"Nehovorím, že Bisping nie je odo mňa väčší ale toto je jeho jediná výhoda o ktorú sa môže opierať. Technicky, takticky aj atleticky som na tom lepšie ako on. To, že váhový rozdiel je v jeho prospech vôbec nie je dôležité. To, že je ťažší bude znamenať problém hlavne pre neho, lebo keď ho knokautujem tak náraz do zeme bude oveľa väčší," prehlásil sebavedomo Georges St. Pierr.

 

Zaujímavé slová od GSP-ho. Jeho výhry boli prevažne na body. Bol známy prepracovanou taktikou, jeho posledné KO mohli vidieť fanúšikovia v roku 2009 proti BJ Pennovi, ale to neznamená, že teraz sa to nemôže zmeniť. Každý je teda vo veľkom očakávaní.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies