Gaudino zarába v Bayerne štyritisíckrát menej ako hviezdy

NETKY.SK • 12 September 2014, 16:19 • 2 min
Gaudino zarába v Bayerne štyritisíckrát menej ako hviezdy

MNÍCHOV - Gianluca Gaudino presvedčil trénera Pepa Guardiolu a v novej sezóne sa začlenil do širšieho kádra A-tímu Bayernu Mníchov, ale profesionálneho kontraktu sa mladý futbalista zatiaľ nedočkal.

slovakia

left justify in out

Sedemnásťročný produkt bavorskej akadémie a syn bývalej stuttgartskej hviezdy Maurizia Gaudina debutoval v drese nemeckého majstra 13. augusta 2014 v superpohári proti Borussii Dortmund, ligovú premiéru si mladý záložník odkrútil v prvom kole bundesligy 2014/2015 proti VfL Wolfsburg.

 

Gaudino junior dostáva od klubu mesačne 250 eur, kým jeho súčasní kolegovia berú tritisíc- až štyritisícnásobne viac. Mario Götze, Franck Ribéry, Philipp Lahm či Bastian Schweinsteiger zarábajú 10 až 12 miliónov ročne. Otec Maurizio, zároveň hráčov poradca, to teraz nerieši. "Kedykoľvek sa objaví od klubu ponuka, budeme rokovať. Teraz je dôležité, že s mužstvom môže trénovať a rozvíjať svoj talent. Ostatné príde samo," povedal Maurizio Gaudino a dodal: "Videl som, že futbal vie hrať. V duchu som si vravel, že má kvalitu, ale nepovedal som mu to. Bola moja slobodná vôľa stať sa profifutbalistom, tak by to malo byť aj v jeho prípade," poznamenal podľa Süddeutsche Zeitung. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies