Gantnerová stratila dôveru predsedníctva Slovenskej lyžiarskej asociácie

NETKY.SK • 13 August 2014, 09:29 • 2 min
Gantnerová stratila dôveru predsedníctva Slovenskej lyžiarskej asociácie

BRATISLAVA - V Slovenskej lyžiarskej asociácii sa chystá veľké zemetrasenie, prezidentka Janka Gantnerová nemá dôveru väčšiny v predsedníctve.

slovakia

left justify in out

O podpore šéfky SLA sa neplánovane hlasovalo na zasadnutí vedenia strešnej organizácie slovenského lyžovania.

 

"Hlasovalo sa o dôvere, niektorí boli za, niektorí proti, niektorí sa zdržali. Celkový výsledok je nedôvera," povedala v rozhovore pre večerné športové spravodajstvo RTVS Janka Gantnerová, ktorá zatiaľ zostáva vo funkcii. Všetky turbulencie v SLA naznačujú, že na septembrovej mimoriadnej konferencii ju môžu odvolať. "Je taký návrh," pripustila pre RTVS Gantnerová.

 

Bývalá skvelá zjazdárka je šéfkou SLA od mája 2009. Na zasadnutí predsedníctva SLA jeden z jej najväčších kritikov Marino Mersich presadil, aby Gantnerová nebola jedinou štatutárkou organizácie. Podľa RTVS teraz musia všetky zmluvy podpísať traja ľudia vrátane prezidentky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies