GAMING Nový lunárny rok je tu! Digitálne oslavy a herné zľavy

NETKY.SK • 29 Január 2022, 13:00 • 2 min
GAMING Nový lunárny rok je tu! Digitálne oslavy a herné zľavy

Viaceré herné platformy, ktoré zabezpečujú distribúciu herného obsahu, začali s oslavou nového čínskeho roku s obrovskými zľavami. Tento rok sa nesie v znamení Tigra.

slovakia

left justify in out

Steam, jedna z najpopulárnejších herných platforiem, spustila 27. 1. o 19:00 oslavu nového lunárneho roku s obrovskou nádielkou zliav na mnoho herných titulov.

 

 

Platforma ponúka tisícky zľavnených herných titulov. To môže byť pre niektorých hráčov neprehľadné, aj preto Steam odporúča hľadať prostredníctvom kategórií alebo označovaných tagov, ako sú napríklad: dobrodružné, akčné, open world a podobne.

 

img

 

K herným zľavám sa opäť pridávajú animované nálepky, ktoré sú tematické k čínskemu zverokruhu na oslavu obdobia Tigra. Animované nálepky je možné vyzdvihnúť každý deň. Zľavy na herné tituly a herný obsah pretrvávajú do 3. februára.

 

K oslave s poriadnou nádielkou herných zliav sa pridávajú viaceré distribučné platformy.

 

Epic Game Store spustil herné zľavy v rovnakom čase. Viac ako 1 300 hier a rozširujúceho herného obsahu pre hráčov. Epic ponúka promo kupón, s ktorým si viete zakúpiť hry ešte lacnejšie. Viac informácií o využití nájdete na hlavnej stránke Epic Games Store. Na Epic Game Store sa zľavy končia 10. februára. To nie je všetko, k pravidelnému rozdávaniu hier zdarma môžete využiť a získať herný titul: DAEMON X MACHINA, ktorý si môžete zdarma aktivovať len do 3. februára. Ďalší herný titul: Yooka-Laylee and the Impossible Lair bude dostupný zadarmo od 3. februára do 10. februára.

 

GOG platforma s DRM-Free herným obsahom sa rovnako pridáva k oslave. V ponuke má viacero zliav na retro hry, ale v ponuke má aj mnoho súčasných a moderných herných titulov. Na GOG sa zľavy končia už 31. januára.

 

Pre majiteľov predplatných služieb na herných konzolách PlayStation a Xbox sú pripravené nasledujúce herné tituly na február 2022.

 

PlayStation Plus:

  • EA Sports UFC 4 (PS4)
  • Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure (PS4)
  • Planet Coaster: Console Edition (PS5)

 

Microsoft Xbox a Xbox Game Pass:

 

Xbox Live Gold pre Xbox One and Xbox Series X|S:

  • Broken Sword 5: The Serpent’s Curse
  • Aerial_Knight’s Never Yield
  • Hydrophobia
  • Band of Bugs

 

 

 

Možno vás zaujme: GAMING Spoločnosť Microsoft súhlasila s akvizíciou Activision Blizzard za $68.7 miliárd



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies