Galatasaray po neúspechu v LM prepustil trénera Prandelliho

NETKY.SK • 28 November 2014, 07:32 • 2 min
Galatasaray po neúspechu v LM prepustil trénera Prandelliho

ANKARA - Turecký futbalový klub Galatasaray Istanbul po blamáži v Lige majstrov prepustil talianskeho trénera Cesareho Prandelliho. Pre turecké médiá to povedal prezident klubu Abdurrahim Albayrak. Tím dočasne povedie tréner brankárov Claudio Taffarel.

slovakia

left justify in out

Talianskemu odborníkovi podpílili konár nelichotivé výsledky jeho zverencov v D-skupine Ligy šampiónov, kde turecký zástupca figuruje na poslednej priečke a je bez šance prebojovať sa aspoň do Európskej ligy. Bojoval o ňu s Anderlechtom Brusel, ale po prehre 0:2 v Belgicku stratil Galatasaray aj malú šancu na tretiu priečku. 

Klubu sa nedarí ani v domácej súťaži, keďže cez víkend doma prehral s Trabzonsporom 0:3, čo ho stálo prvú priečku ligovej tabuľky. 

 

Pätdesiatsedemročný taliansky lodivod viedol Galatasaray od júla tohto roku po tom, čo po štyroch rokoch ukončil pôsobenie pri talianskej reprezentácii, ktorú trénoval na svetovom šampionáte v roku 2010 v JAR, ako aj tento rok v Brazílii, kde skončil so "squadrou" už v základnej skupine. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies