Ohliadnutie za BMD I Lexus 2023

NETKY.SK • 27 Apríl 2023, 16:56 • 2 min
Ohliadnutie za BMD I Lexus 2023

BRATISLAVA - Počas uplynulého týždňa sa konala jedna z najvýznamnejších udalostí roka, Bratislavské módne dni. Poohliadnime sa za tým, čo všetko priniesli.

slovakia

left justify in out

Jarná časť BMD nás prekvapila hneď niekoľkými novinkami.

Opäť sme sa stretli v Refinery Gallery a pred vchodom nás čakali novučičké, krásne vozidlá Lexus, namiesto značky Mercedes. To, že zmena patrí k životu už vieme a veríme, že bude pozitívna. 

Ďalšia príjemna novinka bola v podobe skvelej moderátorky Simanovej a organizačne boli BMD zvládnuté tiež na jednotku. Čerešničkou na torte bola organizátorka, veľmi elegantná a najlepšie oblečená dáma počas oboch večerov. 

,,Druhý deň nemôžem hodnotiť, pretože som zo svojho miesta aspoň dve tretiny nevidela, " konštatuje predsedníčka poroty BMD akad.maliarka Iveta Lederer. ,,Dúfam, že známe značky opäť predviedli to najlepšie, čo dokážu. A choreografia? Ozaj som z prezentácie veľa nemala. Prestoje, ktoré vznikali počas predvádzania, ich dôvod, či pôvod som už po ukončení neskúmala," dodáva skromne doma i vo svete uznávaná umelkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies