Gáborík proti Penguins 1+1, Halák sa chopil šance výhrou vo Washingtone

NETKY.SK • 1 December 2011, 04:57 • 2 min
Gáborík proti Penguins 1+1, Halák sa chopil šance výhrou vo Washingtone

Gáborík proti Penguins 1+1, Halák sa chopil šance výhrou vo Washingtone

slovakia

left justify in out

img

Gólom a asistenciou prispel slovenský hokejový útočník Marián Gáborík k výhre jeho New York Rangers 4:3 nad Pittsburghom Penguins v zápase zámorskej NHL v noci na stredu. Bol to pre neho už 11. presný zásah, resp. 8 asistencia v ročníku a "jazdci" tak zaknihovali tretiu výhru po sebe.
Všetky štyri góly strelili domáci v druhej tretine a v Madison Square Garden vyhrali už siedmy zápas v sérii. Za hostí dokázal opäť bodovať Sidney Crosby (0+2), ktorému sa to podarilo v štyroch z piatich zápasov po jeho návrate.
V bránke St. Louis dostal šancu Slovák Jaroslav Halák a chopil sa jej dobre, spoluhráčov 18 úspešnými zákrokmi priviedol k výhre 2:1 vo Washingtone. St. Louis vyhralo štvrtý duel po sebe. Halák pokazil trénerský debut kouča Capitals Dale Huntera v NHL.
Jednu asistenciu si pri výhre Floridy 3:1 v Caroline pripísal aj slovenský útočník Tomáš Kopecký, rovnako bod za asistenciu do kanadského bodovania pridal Marián Hossa, jeho Chicago však doma nestačilo na Phoenix 1:4. V súboji slovenských obrancov Andreja Sekeru s Milanom Jurčinom sa tešil zadák NY Islanders, ktoré v Buffale vyhralo 2:1.

výsledky:
Carolina - Florida 1:3 (za hostí Kopecký 0+1), Buffalo - NY Islanders 1:2, Washington - St. Louis 1:2 (za hostí celý zápas Halák a chytil 18 striel), NY Rangers - Pittsburgh 4:3 (za domácich Gáborík 1+1), Chicago - Phoenix 1:4 (za domácich Marián Hossa 0+1), Winnipeg - Ottawa 4:6, Calgary - Nashville 1:0, Vancouver - Columbus 4:1

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies