Futbaloví chuligáni sa spájajú: Chystajú akciu proti Islamu a migrantom

NETKY.SK • 8 Jún 2015, 17:00 • 2 min
Futbaloví chuligáni sa spájajú: Chystajú akciu proti Islamu a migrantom

BRATISLAVA – Kvóty pre migrantov, ktorých by mali prijať členské krajiny EÚ, rozvírili v Európe ale aj na Slovensku veľkú vlnu odporu. Medzi odporcov patria aj futbaloví chuligáni.

slovakia

left justify in out

Skupina USP (Ultras Slovan Pressburg) vyzýva všetkých futbalových chuligánov na stretnutie „proti islamizácii a proti nezmyselnému darovaniu našej krajiny do rúk cudzincov, ktorí utekajú pred vlastnou neschopnosťou do Európy aby ju rozobrali zvnútra.“

 

img

 

„Nie až inokedy, nie nabudúce! Zem našich predkov nás potrebuje aby mohla byť aj zemou našich potomkov,práve teraz! 20.júna od 15:00 do 18:00hod na Hlavnej stanici v Bratislave sa spoja chuligánske ekipy Slovenska spoločne v jeden šík! Ako bratia budeme spolu stáť proti islamizácii a proti nezmyselnému darovaniu našej krajiny do rúk cudzincov, ktorí utekajú pred vlastnou neschopnosťou do Európy aby ju rozobrali zvnútra. My všetci to musíme zastaviť. Žiadame preto aj všetky dostupné tábory zo Slovenska ako aj zo susedných Čiech (Ultras, Hools, Fans, všetkých) aby prišli podporiť tento vyšší cieľ ktorý sa týka aj ich. Stretnutie prebehne bez násilností, je potrebné sa vyvarovať agentom provokatérom! Ide o budúcnosť nás všetkých! Preto 20.6.2015 od 15:00 do 18:00 hod. Bratislava-Hlavná vlaková stanica,“ píše sa v oficiálnom oznámení USP zo 6. júna.

 

Na akciu sa už cez facebook prihlásilo viac ako 2800 ľudí. Kvóty, ktoré chce zaviesť Európska komisia vyvolali na Slovensku vlnu nevôle. Na facebooku napríklad vznikla stránka „Utečencov na Slovensku nechceme“, kde už je takmer 5-tisíc ľudí.

 

Stretnutie chuligánov je dokonca oficiálne oznámené a počas neho bude prítomná aj polícia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies