Futbalista Danny Rose podpísal nový kontrak s Tottenhamom do roku 2021

NETKY.SK • 22 September 2016, 14:49 • 2 min
Futbalista Danny Rose podpísal nový kontrak s Tottenhamom do roku 2021

LONDÝN - Anglický futbalový reprezentant Danny Rose spojil svoju športovú budúcnosť s londýnskym Tottenhamom Hotspur do roku 2021.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok o tom informoval oficiálny web "kohútov". "S potešením oznamujeme, že Danny Rose podpísal nový kontrakt, ktorý je platný do roku 2021," uvádza sa na internetovej stránke Tottenhamu. Predchádzajúca zmluva by vypršala o dva roky skôr. "Vo futbale sa môže stať čokoľvek, no teraz som veľmi šťastný. Budem tu až do dovŕšenia 31. roku života a momentálne si ani nemôžem želať iné, len hrať za Spurs až do konca kariéry," vyznal sa Rose.

Dvadsaťšesťročný Rose prišiel do Tottenhamu v roku 2007 z Leedsu United. V anglickej Premier League debutoval o tri roky neskôr, vo svojom premiérovom dueli v tamojšej najvyššej dlhodobej súťaži skóroval do siete FC Arsenal v mestskom derby. Na svojom konte má celkovo 126 zápasov v drese Hotspur, strelil deväť gólov.

 

Prenikol do ideálnej jedenástky Premier League pre sezónu 2015/2016. V seniorskom národnom mužstve debutoval 26. marca v berlínskom prípravnom stretnutí proti Nemecku. Odvtedy je rodák z Doncasteru stabilným členom základnej zostavy "Albiónu". V Trnave odohral 4. septembra celý duel F-skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 proti Slovensku, hostia zvíťazili 1:0.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies