Fulham má záujem o Aršavina a mohol by ho získať len za 1 milión libier

NETKY.SK • 29 Júl 2012, 21:40 • 2 min
Fulham má záujem o Aršavina a mohol by ho získať len za 1 milión libier

Fulham má záujem o Aršavina a mohol by ho získať len za 1 milión libier - Futbal LONDÝN - Fulham zvažuje prestup Andreja Aršavina, ktorý je ešte stále hráčom Arsenalu. Najvážnejším záujemcom o ruského internacionála je aj naďalej Zenit Petrohrad, kde strá

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Fulham zvažuje prestup Andreja Aršavina, ktorý je ešte stále hráčom Arsenalu. Najvážnejším záujemcom o ruského internacionála je aj naďalej Zenit Petrohrad, kde strávil časť uplynulej sezóny na hosťovaní, ale Aršavinova vôľa zostať v Londýne bráni dohode.
Aršavinova manželka Julia čaká ich spoločné tretie dieťa a rodičia chcú mať svoje deti v škole v Londýne.

Aršavin, ktorý necestoval s Arsenalom na klubové predsezónne turné po Ázii, je na Emirates Stadium považovaný za prebytočného a prekvapujúco by mohol byť predaný iba za 1 milión libier.
Fulham zatiaľ nepredložil žiadnu ponuku na 31-ročného hráča, ktorému vyprší zmluva s Arsenalom na konci nadchádzajúcej sezóny. Tá mu momentálne zabezpečuje týždennú mzdu vo výške 80.000 libier.

Ďalším vážnym záujemcom je katarský klub Al-Sadd, ktorý by rád získal ďalšie zvučné meno do svojho kádra. Ambiciózny klub z Dohy by tak získal ďalšie zvučné meno, keďže už skôr sa mu podarilo získať španielsku legendu Raúla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies