FOTOT Recept: Diétne morčacie medajlónky

NETKY.SK • 10 Január 2015, 13:00 • 2 min
FOTOT Recept: Diétne morčacie medajlónky

BRATISLAVA - Časti moriaka môžu byť upravené a servírované rovnako ako kuracie mäso – rýchlo. Morčacie prsia bez kože predstavujú výborný nízkotučný zdroj bielkovín. Ich obsah tuku je ešte nižší ako u rovnako upravených kuracích pŕs.

slovakia

left justify in out

Suroviny:

800g morčacích pŕs, 2 póry, 2 PL solamylu, 3 ČL karí korenia, 2 kocky  zeleninového bujónu, olej,

 

Príprava:

                                                         

1. Morčacie prsia nakrájame na medajlónky.

 

img

 

2. Solamyl zmiešame s karí korením a mäso v tejto zmesi obalíme.

 

img

 

3. Prudko z oboch strán opečieme na oleji, zalejeme vodou, pridáme bujóny a udusíme do mäkka. Do uduseného pridáme nakrájané póry na kolieska a 2-3 minútky ešte necháme prejsť varom.

 

img

 

Ako prílohu podávame varený karfiol.

 

img

 

Čas prípravy: 60 minút

 

Prajeme dobrú chuť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies