Fotogaléria: Veterány na Galantskom ovále

NETKY.SK • 8 August 2013, 12:36 • 2 min
Fotogaléria: Veterány na Galantskom ovále

SLÁDKOVIČOVO - V poradí už deviaty ročník Galantského oválu, tradičného stretnutia majiteľov a priaznivcov historických vozidiel, štartoval po druhý krát zo Serede a pokračoval cez rakúsky Histo Cup na Slovakia Ringu, Gabčíkovo až do Sládkovičova na námestie.

slovakia

left justify in out

Približne stovka historických vozidiel (viac ako 60 áut a 30 motocyklov) sa začala zhromažďovať na Námestí slobody v Seredi. Zo Serede viedla trať Galantského oválu do Orechovej Potône, kde si veteránisti dali spanilú jazdu na okruhu Slovakia Ring. V tom čase práve prebiehali preteky rakúskeho seriálu Histo Cup, v ktorom závodia výlučne historické vozidlá, bolo sa teda na čo pozerať. Po obede a spanilej jazde sa posádky presunuli do Gabčíkova, kde mali na programe prehliadku elektrárne a podujatie vyvrcholilo slávnostnou prehliadkou a vyhlásením výsledkov na námestí v Sládkovičove. Pozrite si našu fotogalériu časti vozidiel po návrate zo 4. etapy na vyhodnotenie v Sládkovičove.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies