Fotogaléria: Kaskadérska show na nitrianskom autosalóne

NETKY.SK • 8 Október 2013, 11:00 • 2 min
Fotogaléria: Kaskadérska show na nitrianskom autosalóne

NITRA - Cez víkend sa v Nitre konal tradičný jesenný autosalón, ktorého súčasťou bola opäť divácky veľmi atraktívna kaskadérska show. Na ploche pred halou V sa predviedli najlepší slovenskí moto-kaskadéri.

slovakia

left justify in out

MotoTV show si svojím atraktívnym programom získava čoraz viac priaznivcov a už po druhý krát sa návštevníci nitrianskeho autosalónu mohli tešiť na vystúpenia špičkových slovenských kaskadérov na bicykloch, motorkách, štvorkolkách a automobiloch.

Návštevníci si okrem adrenalínových vystúpení driftérov a stunt riderov mohli pozrieť aj výstavu fotografií tematicky zameraných na motorky, airbrush show naživo a mixujúcich DJov Lucca a Lariho. Najväčšie ovácie zožali tradične motorkári Tomáš Tóth (majster SR v disciplíne stunt ride) a Tomáš Ičo Paulíček (vicemajster SR), ktorých výborne doplnil Zdenko Rybár. Najodvážnejší dobrovoľníci si mohli na vlastnej koži vyskúšať, aký je to pocit, keď okolo vás krúži driftujúca superšportová motorka, prípadne všetci traja kaskadéri naraz. K najnebezpečnejším kúskom patrili bezpochyby aj "bozky" odvážnym dámam, ktoré čelili kaskadérovi brzdiacemu z vysokej rýchlosti až do takzvaného "stoppie", teda akrobatického prvku, kedy motorka ide po prednom kolese až do úplného zastavenia pred "cieľom".

Pozrite si našu fotogalériu z piatkovej show.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies