FOTO Žena vytvára veľmi netradičný doplnok do domácnosti: Kvetináče s prsníkmi nesú jedno posolstvo

NETKY.SK • 16 Júl 2018, 11:32 • 2 min
FOTO Žena vytvára veľmi netradičný doplnok do domácnosti: Kvetináče s prsníkmi nesú jedno posolstvo

Všetky ženy sú krásne!

slovakia

left justify in out

Emma Low založila svoje úspešné podnikanie na výrobe a predaji tak trochu bizarného artiklu. Vytvára dekoratívne črepníky s prsníkmi. Jej cieľom je upozorniť na to, aké rôznorodé, no zakaždým krásne, môže ženské telo byť.

 

Emma sa k svojej tvorbe dostala v podstate len náhodou. Absolvovala jediný kurz keramiky a rozhodla sa, že svojho priateľa na Vianoce poteší originálnym darčekom. Vyrobila mu preto kvetináč kopirujúci jej vlastný dekolt. Medzi priateľmi a známymi zožala taký veľký úspech, že sa chýry o jej nápade rýchlo rozniesli a začali ju oslovovať mnohé ženy, ktoré chceli mať doma podobné kúsky.

 

Ako umelkyňa uviedla, kým sa nezačala venovať tejto práci, nemala veľa príležitostí vidieť nahé dámske prsníky, no keď jej začali prichádzať fotografie z rôznych krajín, na základe ktorých nádoby vyrábala, uvedomila si, že na svete nie sú dve ženy, ktoré by boli rovnaké. Ako sa však vyjadrila, neexistuje žiadne pravidlo, ktoré by určovalo, ako vyzerajú „normálne“ prsia, pretože normálne a krásne sú všetky. Či už malé a pevné, poznačené materstvom prípadne chorobou, nesúmerné alebo posiate pehami.

 

 

Today is a new day 💓

Príspevok, ktorý zdieľa Pot Yer Tits Away Luv (@potyertitsawayluv),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies