Brankár Košarišťan pomohol Jágrovmu Kladnu k postupu a vracia sa do Košíc

NETKY.SK • 13 Máj 2021, 15:04 • 2 min
Brankár Košarišťan pomohol Jágrovmu Kladnu k postupu a vracia sa do Košíc

BRATISLAVA - Po úspešnej sezóne strávenej v Kladne a postupe do najvyššej českej hokejovej súťaže sa do tímu HC Košice vracia Andrej Košarišťan.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný slovenský brankár v českej Chance lige odchytal 36 zápasov a mal priemerne 2,33 inkasovaného gólu na zápas a úspešnosť zásahov 90,8 percenta. Vo vydarenom play-off pridal ďalších 15 zápasov, z toho 12 víťazných s priemermi 2,28 gólu a 91,0 percenta zásahov. Košarišťan sa po sezóne 2020/2021 dohodol na zmluve s BK Mladá Boleslav, ale nakoniec zakotví na jeden rok v Košiciach.

 

img

"Sme veľmi radi, že sme sa dohodli na spolupráci s Andrejom. Predstavovať ho košickým fanúšikom určite netreba, keďže sa predstavil sám svojimi výbornými výkonmi v košickom drese v minulosti. Veríme, že nám pomôže naplniť naše spoločné ciele a túžby v nasledujúcej sezóne," uviedol športový riaditeľ HC Košice Gabriel Spilar na klubovom webe.

 

Prečítajte si tiež: Slovenskú reprezentáciu posilnia pred MS šampióni fínskej ligy aj nová akvizícia New Jersey Devils

Košarišťan je ďalší hráč, ktorého Košičania potvrdili pre sezónu 2021/2022. Zmluvu už predtým predĺžil útočník a zároveň kapitán Michal Chovan a do obrany pribudol Kanaďan Kevin Tansey.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies