FOTO + VIDEO Nájomníci po sebe nechali zdevastovaný byt, majiteľ sa im pomstil naozaj tvrdo!

NETKY.SK • 8 Jún 2018, 09:47 • 2 min
FOTO + VIDEO Nájomníci po sebe nechali zdevastovaný byt, majiteľ sa im pomstil naozaj tvrdo!

Nájomníci si nedali veľa námahy s upratovaním po tom, ako sa presťahovali, preto ich zhrozený majiteľ bytu patrične vytrestal.

slovakia

left justify in out

Ak by ste boli vlastníkom bytu a chceli by ste ho dať do prenájmu, zrejme by ste si dobre premysleli, komu svoj majetok zveríte. Odhadnúť človeka na prvý pohľad je však veľmi ťažké. Presvedčil sa o tom aj Francúz Thomas Ravaux, ktorý si do bytu nasťahoval naoko sympatickú rodinku s troma deťmi. Po tom, ako odišli, zostal v nemom úžase. Rozhodol sa však, že to nenechá len tak.

 

Incident sa odohral v severnom Francúzsku. Po tom, ako sa Thomasovi nájomníci odsťahovali, chcel si ísť svoj byt poupratovať a pripraviť ho na ďalšie používanie. Ale to čo zbadal, nečakal ani v najhoršom sne. Byt bol plný neporiadku, odpadkov, nábytok bol rozbitý a spotrebiče zničené. Nemohol uveriť tomu, že v takomto prostredí vychovávali rodičia svoje deti.

 

To ale nebolo všetko. Obyvatelia dlžili Thomasovi nájom za obdobie 14 mesiacov. To, ako napriek všetkému naložili s jeho majetkom ho rozčúlilo natoľko, že všetko naložil na vlečku od traktora, zistil si, kam sa jeho dlžníci presťahovali a pred ich nové bydlisko vysypal celý náklad.

 

K videu, ktoré si natočil a následne uverejnil na sociálnej sieti napísal: „Ďakujem nájomníkom bytu. Žiť takto s troma deťmi, klobúk domu! Prajem veľa odvahy novému domácemu, ktorý vám prenajal celý dom.“

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies