FOTO + VIDEO Kráľovstvo strašidelných bábik: Toto miesto nie je pre tých, čo sa boja!

NETKY.SK • 28 September 2018, 13:59 • 2 min
FOTO + VIDEO Kráľovstvo strašidelných bábik: Toto miesto nie je pre tých, čo sa boja!

Mexický ostrov Isla de las Muñecas nie je nič pre slabé povahy! Je totiž posiaty tisíckami, mnohokrát poriadne desivých bábik a zvlášť pri súmraku tu panuje hororová atmosféra. Kto má túto hrôzu na svedomí?

slovakia

left justify in out

Bábiky visia na stromoch, chatrčiach, narazíte na ne skoro všade. Ostrov Isla de las Muñecas na kanále La Xichimilco v Mexico City síce nepatrí k masovo vyhľadávaným turistickým atrakciám, svojich priaznivcov však má. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Well hello there, beautiful. #isladelasmuñecas #xochimilco #cdmx #sylvainlabsgoestocdmx

Príspevok, ktorý zdieľa lesley jacobs (@tilito),

 

Tí tvrdia, že si bábiky medzi sebou šepkajú a sledujú návštevníkov, ktorí sa sem odvážia vydať. Majú sa dokonca aj samy pohybovať! Niet divu, že sa ostrov pravidelne umiestňuje v rôznych rebríčkoch nejstrašidelnějších miest sveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#isladelasmuñecas #xochimilco #creepy #horror #mexico #travel #traginera #viaje

Príspevok, ktorý zdieľa Jorge Carbajal (@jorgelcarbajal),

 

Legenda o nenásytnom dievčatku

 

Podľa morbídnej legendy tu pred niekoľkými desiatkami rokov žil pustovník Julian Santana Barrera, ktorý jedného dňa našiel vo vode utopené dievčatko a pri nej plávala bábika. Keď bábiku zavesil na strom, začali sa na ostrove diať podivné veci. Julian začal počuť šepot, kroky a výkriky. Pustovník rozprával, že sa mu potom zjavoval duch dievčatka, ktorý žiadal ďalšie a ďalšie hračky...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doll's Island. #cdmx #df #isladelasmuñecas

Príspevok, ktorý zdieľa Nöxus (@original_noxus),

 

Julian zo strachu nasledujúcich 50 rokov vešal ďalšie bábiky, len aby upokojil rozhnevaného ducha. Nakoniec ho údajne našli mŕtveho tam, kde on kedysi našiel utopené dievčatko. Podľa jednej z legiend spáchal samovraždu, pretože už nemal peniaze na ďalšie bábiky a nedokázal sa vysporiadať s nátlakom dievčina zlého ducha.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies