FOTO+VIDEO Herečka Gabika Marcinková sa nezdá! Problémy jej nerobí thajský box ani odbehnutie maratónu

NETKY.SK • 21 Október 2017, 11:53 • 2 min
FOTO+VIDEO Herečka Gabika Marcinková sa nezdá! Problémy jej nerobí thajský box ani odbehnutie maratónu

BRATISLAVA – Slovenská herečka Gabriela Mihalčínová Marcinková má okrem svojho povolania ešte ďalšiu vášeň. Možno ste to o 29-ročnej košickej rodáčke nevedeli, ale do svojich osemnástich rokov sa venovala atletike na výkonnostnej úrovni. Aj dnes si vo svojom nabitom programe dokáže nájsť čas na intenzívny tréning, medzi umelcami a hercami ide možno o ojedinelý úkaz. Ako to všetko vôbec stíha?

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Gabika je vášnivou bežkyňou a prezradila, že najradšej trénuje sama. Prečo?, opýtali sme sa: "Našli sa viacerí kolegovia, ktorí sa ku mne pridali, ale nikto potom nestíhal. Napokon to aj tak vzdali," s úsmevom odpovedala Gabika. "Najradšej trénujem skoro ráno, vtedy ešte vládzem. Po natáčaní alebo predstavení je to už náročné," dodala.

 

Sympatická herečka preferuje zdravý spôsob života, napokon jej vyšportované krivky hovoria za všetko. Voľakedy bola na seba prísnejšia a veľa experimentovala, teraz to už berie s nadhľadom. Absolvovala niekoľko maratónov (!), a do behania dokonca ´namočila´ aj celú svoju rodinu. S Matejom Tóthom tento týždeň pokrstili novú publikáciu určenú pre všetkých milovníkov behu.  A čo všetko o sebe ešte Gabika prezradila? Dozviete sa vo videu.-)

 

 

Môže vás zaujímať: VIDEO Bukovský: Superpotraviny máme aj na Slovensku, nemusíme ich dovážať až z Amazonského pralesa




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies