FOTO V Číne žije žena s najdlhšími mihalnicami na svete: Merajú až 12,4 cemtimetra!

NETKY.SK • 20 September 2017, 11:55 • 2 min
FOTO V Číne žije žena s najdlhšími mihalnicami na svete: Merajú až 12,4 cemtimetra!

Číňanka sa dostala do Guinessovej knihy rekordov vďaka extrémnej dĺžke svojich mihalníc.

slovakia

left justify in out

Dĺžka mihalníc priemerného človeka sa pohybuje v rozmedzí od 0,8 do 1,2 centimetra. Číňanka You Jianxia sa však tomuto údaju absolútne vymyká. Jej riasy sú totiž viac ako desaťnásobne dlhšie!

                               

You sa zapojila do každoročnej súťaže s názvom Najdlhšie mihalnice, ktorej víťaz mal byť  zapísaný do Guinessovej knihy rekordov. 49-ročná žena tu mala 500 ďalších konkurentov, no napriek tomu prvé miesto získala s veľkým náskokom.

 

You pracovala dlhé roky ako riaditeľka investičného fondu, kde mala skutočne veľkú zodpovednosť, preto sa pred štyrmi rokmi rozhodla ísť predčasne na dôchodok. Ako uviedla, mihalnice jej začali rásť až potom.

 

Číňanka je na svoje netradičné riasy hrdá. Neprekážajú jej a vzorne sa o nich stará. „Dlhé mihalnice sú úžasné a symbolizujú zdravie a dlhovekosť," vyjadrila sa pyšná majiteľka.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies