FOTO Tragická nehoda pri Trenčíne: Vyhasol život život 31-ročného motocyklistu

NETKY.SK • 1 Apríl 2016, 10:00 • 2 min
FOTO Tragická nehoda pri Trenčíne: Vyhasol život život 31-ročného motocyklistu

BECKOV – Život 31-ročného muža z Trenčína si vyžiadala dopravná nehoda, ktorá sa stala vo štvrtok (31.3.) popoludní na ceste II. triedy medzi obcami Krivosúd-Bodovka a Beckov v okrese Nové Mesto nad Váhom.

slovakia

left justify in out

Ako dnes TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, 31-ročný muž riadil svoj motocykel značky Aprilia RSV 1000 v smere od Beckova na Krivosúd-Bodovku. "V ľavotočivej zákrute, v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, dostal motocyklista šmyk, spadol na vozovku a následne narazil do zvodidiel. Po páde sa motocykel odrazil vedľa cesty do priekopy," priblížila Antalová.

 

Ako dodala, pri dopravnej nehode vodič motocykla utrpel ťažké zranenia, ktorým aj napriek poskytnutej prvej pomoci a intenzívnej snahe záchranných zložiek pred 18. hodinou podľahol. Motocyklistovi bude odobratá krv na zistenie požitia alkoholu. Na motocykli vznikla škoda asi 5.000 eur.

 

"Na mieste dopravnej nehody bol prítomný aj súdny znalec z odboru cestná doprava. Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Novom Meste nad Váhom už začal trestné stíhanie, a to vo veci prečinu usmrtenia. Príčina a miera zavinenia tejto dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania," uzavrela policajná hovorkyňa.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies