FOTO Tragická nehoda pred tunelom Horelica: Zrazili sa dva kamióny a tri autá, jeden mŕtvy

NETKY.SK • 7 August 2015, 11:20 • 2 min
FOTO Tragická nehoda pred tunelom Horelica: Zrazili sa dva kamióny a tri autá, jeden mŕtvy

BRATISLAVA - Tragická dopravná nehoda kamióna a troch osobných vozidiel sa stala dnes ráno na ceste I/11 pred tunelom Horelica v smere zo Žiliny do Čadce.

slovakia

left justify in out

Vodič poľského kamiónu, smerujúci z Čadce do Žiliny, prešiel z doposiaľ nezistených príčin do protismeru. Najskôr pritom zachytil zadnú časť oproti jazdiaceho kamiónu a následne ďalšie tri osobné motorové vozidlá, ktorých vodiči sa snažili vyhnúť vpravo k betónovému múru. Informovala o tom žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová s tým, že jedna žena nehodu neprežila.


Kamión v protismere najviac zdemoloval Toyotu, práve vodička tohto osobného auta utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. Vodiči ďalších dvoch osobných vozidiel, ako aj vodič kamióna vyviazli s ľahkými zraneniami. Alkohol u vodičov nezistili. Prípad na mieste prevzal vyšetrovateľ. Dokumentácia dopravnej nehody a odstraňovanie vozidiel si vyžiadali uzávierku cesty a presmerovanie premávky. Okolnosti dopravnej nehody naďalej vyšetrujú.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies