FOTO Toto sú najromantickejšie zásnuby na svete

NETKY.SK • 9 Marec 2017, 14:39 • 2 min
FOTO Toto sú najromantickejšie zásnuby na svete

REYKJAVÍK – Austrálčan požiadal o ruku svoju priateľku priamo pod polárnou žiarou po tom, čo sa mu to minulý rok nepodarilo, keďže jeho priateľka omylom zahodila prsteň.

slovakia

left justify in out

Dalevi Sharpovi (34) s konečne podarilo požiadať o ruku jeho priateľku Karlie Russellovú (29) pred polárnou žiarou.

 

Dvojica, ktorá sa stretla vďaka ich práci – fotografovaniu krajiny, majú neuveriteľnú zásnubnú fotografiu priamo v srdci Polárneho kruhu.

 

img

 

„Ešte som nevidel, že by mal niekto takúto fotografiu, a tak som chce spraviť niečo iné, ako ostatní,“ povedal Dael pre britský Daily Mail a dodal: „Obaja sme si zamilovali Polárnu žiaru a niekoľkokrát sme ju už fotografovali, a tak mi to prišlo vhodné.“

 

Dale sa o to pokúsil minulý rok počas ich výletu na Islande.

 

Prsteň ukryl do krému na ruky, avšak keď na letisku zistili, že majú ťažkú batožinu, Kate vyhodila krém. Netušila, že sa tam nachádza 4-tisícový prsteň.

 

img

 

Dale netušil celé týždne, čo sa s prsteňom stalo, zistil to, až keď ho zúfalo hľadal. Začal preto opäť šetriť peniaze na ďalší prsteň, a tentoraz mu to vyšlo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies