FOTO Tieto ženy v Trnave ukradli nakupujúcim peňaženky

NETKY.SK • 27 November 2015, 13:41 • 2 min
FOTO Tieto ženy v Trnave ukradli nakupujúcim peňaženky

TRNAVA - Trnavskí policajti pátrajú po dvoch ženách podozrivých z okradnutia zákazníčok v rôznych obchodných centrách počas dvoch dní.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa trnavskej polície Martina Kredatusová, 13. novembra využili páchateľky nepozornosť ženy, ktorá si v predajni obchodného centra na Kollárovej ulici v Trnave prezerala tovar a z kabelky, ktorú držala v ruke, jej ukradli peňaženku so 180 eurami. Tie isté ženy sú podozrivé aj z okradnutia zákazníčky v nákupnom centre vo Voderadoch, kde 14. novembra žene vyberajúcej si tovar ukradli z kabelky prevesenej na ruke peňaženku so 40 eurami.

 

V súvislosti s nadchádzajúcimi vianočnými sviatkami polícia upozorňuje nakupujúcich, aby boli obzvlášť ostražití a všímali si ľudí, ktorí sa pohybujú v ich tesnej blízkosti. Niektorí páchatelia idú zámerne až do blízkosti človeka, ktorý si ani nevšimne, že ho okradli. Ženám polícia odporúča mať kabelku zatvorenú a neustále pod dohľadom. "Vhodné je tiež minimalizovať hotovosť, ktorú nosíte pri sebe a odporúčame oddeliť peňaženku s peniazmi od platobných kariet," uviedla Kredatusová.

 

Polícia prosí občanov, aby akékoľvek informácie o hľadaných poskytli na čísle 158, prípadne priamo na polícii.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies