FOTO Svetové hviezdy v eko móde: Modelka Ambrosio či Ratajkowski sa niesli v šatách z PET fliaš

NETKY.SK • 25 September 2018, 19:23 • 2 min
FOTO Svetové hviezdy v eko móde: Modelka Ambrosio či Ratajkowski sa niesli v šatách z PET fliaš

Krásky ako Alessandra Ambrosio (37), Emily Ratajskowski (27), Julianne Moore (57), Cate Blanchett (49), ale aj Češka Petra Němcová (39) sa zúčastnili na odovzdávaní cien ekologickej módy Green Carpet Fashion Awards.

slovakia

left justify in out

Svoje vnady a prednosti ukázali v modeloch z prírodných látok a recyklovaných PET fliaš. Modelky a herečky, ktoré sa zišli v Miláne, obliekli ekologicky vyrobené večerné róby.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GREEN CARPET FASHION AWARDS 💚 #MFW

Príspevok, ktorý zdieľa Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio),

 

Petra Němcová niesla biele kimono s čiernym lemovaním vyrobeným z organického dvojitého hodvábneho saténu a k nemu zvolila šperky Swarowski z bezolovnatého materiálu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tonight is extra meaningful for me to do the #RedCarpet, but really #SustainableCarpet at the oscars of #SustainableFashion = the #GreenCarpetFashionAwards!💥💚💥 Thank you to @liviafirth and to her incredible @ecoage team & @cameramoda for your dedication & leadership in changing the paradigm for our planet & people. 🌎 💚🌍 💚 🌏 Jewlery by @Chopard from Fair-mind gold. Gown by @gennyofficial was designed by #SaraCavazzaFacchini, has been made from GOTS certified organic double silk satin from @Taronisilk, embellished with @Swarovski Advanced Elements lead free crystals. #GCFAItalia The inspiration comes from Orient: Genny follows a modern approach to re-interpret for a contemporary feminine kimono in a long and light gown. The dress is is developed through a very complex construction technique and it is made up of prestigious double silk satin GOTS made from the Made-in-Italy sustainable pioneer company Taroni. Styling @joanneblackstylist

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Nemcova (@pnemcova),

 

Krásky tak spoločne dokázali, že sexi môžu byť aj v recyklovaných odevoch, keďže plasty sú teraz horúcou témou, možno oslnili aj vášnivých ochranárov prírody.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies