FOTO Sídlo oscarovej herečky Grety Garbo je na predaj! Prekvapí výhľadom a množstvom ružovej farby

NETKY.SK • 9 Máj 2017, 11:17 • 2 min
FOTO Sídlo oscarovej herečky Grety Garbo je na predaj! Prekvapí výhľadom a množstvom ružovej farby

Luxusné sídlo, v ktorom Greta Garbo strávila štyridsať rokov svojho života je na predaj za takmer 6 miliónov dolárov. Švédska filmová hviezda si manhattanský byt vybrala za svoje súkromné útočisko. Kúpila ho v päťdesiatych rokoch a ostala tam až do svojej smrti v roku 1990.

slovakia

left justify in out

Greta žila v exkluzívnej budove The Campanile na východnej strane Manhattanu. Na rovnakej adrese žil napríklad anglický herec Rex Harrison, no najznámejšou a najslávnejšou obyvateľkou bola jednoznačne Greta Garbo, ktorá obývala piate poschodie. 

 

Zaujímavosťou je, že možný kupca musí vzhľadom na exkluzívny priestor zaplatiť za byť v hotovosti. Finančné transakcie nie sú na lukratívnej adrese povolené.

 

Byt má tri kúpeľne, kanceláriu s úžasným výhľadom, obývaciu izbu s obrovskou knižnicou. Tá podľa maklérov bola herečkinou najobľúbenejšou miestnosťou. Byt prešiel len minimálnou rekonštrukciou kúpeľne a kuchyne, ostatné miestnosti ostali takmer neporušené. Ako vidno, umelkyňa obľubovala ružové, dievčenské odtiene na nábytku, stenách a doplnkoch.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies